Home » Biografia

Biografia

 - Dra. Cori López Xammar

La dra. Cori López Xammar és nascuda a Reus, Catalunya, té una llarga formació i una dilatada experiencia.

És llicenciada en medicina i especialitzada en pediatria, neurologia i psiquiatria; totes elles cursades a la UAB. També s’ha format en els estudis superiors de piano en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Mentre, ha seguit fent cursos complementaris de genètica clínica, epilepsia i pediatria extrahospitalaria i medicina psicosmàtica.
Especialista en audio-psico-fonologia sent una de les alumnes més properes al Dr. Alfred Tomatis (1920-2001) formant part del equip internacional de formació del mateix. Experiencia que la marcarà per tota la vida obrint més de 32 centres Tomatis a nivell Espanyol i 2 a America del Sur.

Té més de 40 anys d’experiència en el camp de la medicina, entre consulta privada, pediatre de la Seguretat Social i metgessa del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Ha publicat diversos escrits, entre dels que destaquem els següents llibres: “Conocer a tu hijo (Barcelona: La Gaya Ciencia, 1978), “Mi billete en el tren de Tomatis (Barcelona: La Campana 1989), "El sendero de la escucha" (Barcelona 2014).

Actualment porta a terme la seva activitat com a profesional terapeuta en medicina neuro-emocional segons les tècnica descrites pel Dr. A. Tomatis. També i imperteix cursos de formació, seminaris i tallers tan a Espanya com en l'estranger.